среда, 5. новембар 2014.

Top 5 kozmetičkih proizvoda bez kojih ne mogu

Zdravo svima. :)

Pre nekoliko dana sam došla na ideju da napišem ovaj post. Meni se čini zanimljivim i nadam se da će se i vama dopasti.

Bilo mi je u isto vreme zanimljivo i teško da odaberem samo 5 proizvoda bez kojih ne mogu. U tih 5 sam uključila i preparativu i dekorativu tako da mi je izbor bio još teži. 

Da napomenem da nisam vezana za ove brendove već mi oni trenutno odgovaraju i njih koristim za sada. To se ne odnosi na nivea kremu koju uvek moram da imam. (nivea ili kosili). 

Moja omiljena nivea krema, gel za umivanje, maskara, korektor i olovka za oči-crna

Da krenem od nivea kreme- Ovu kremu mogu nanositi i na lice i na telo. Stvarno je odlična. Univerzalna je. S njom ponekad radim i piling(dodam naravno sećer, morsku so itd) Tako da je to bio moj prvi izbor.

Moj drugi izbor je naravno maskara-  Obožavam maskare, to je stvar bez koje ne izlazim iz kuće. Ne moram ništa drugo da stavim sem nje. Uvek koristim crne maskare, drugu boju nisam nikad ni probala iskreno. Trenutno koristim Max Factor 2000 Calorie i zadovoljna sam s njom. 

Treća stvar je crna olovka za oči-  Nanosim je uz kapak da mi trepavice izgledaju još gušće. Takodje i na vodenu liniju, ispod oka. Sa njom mogu svasta da uradim. Koristim Avonovu, ova je dvobojna, tako da sa druge strane je kao neki posvetljivač, njega nešto i nisam puno koristila. 


 Korektor- Uvek pre biram korektor nego puder. Ovaj sam nedavno kupila i meni se pokazao super. Pisala sam i recenziju o njemu koju možete pogledati ovde .


I za kraj gel za umivanje-  Sa njim skidam i šminku i uklanjam nečistoće sa lice. Uvek imam neki gel u rezervi za svaki slučaj. Trenutno koristim Bioten, tj već duže vreme koristim bioten gel za umivanje i stvarno sam prezadovoljna.  

Post nije dugačak, mislim da nije bilo potrebe da pišem nešto više o ovim proizvodima, pošto sam ih većinu pominjala u nekim prethodnim postovima. 

Bio je tu još 101 proizvod koji bih ja dodala ali onda to ne bi bilo zanimljivo.

 Dok sam ovo pisala palo mi je na pamet da tagujem neku blogerku koja bi uradila post na istu temu. 

Tagujem blogerku Mariju sa bloga BlogoMarija koja je nedavno pobedila u giveaway koji sam organizovala. :) 

Marija očekujem tvoj post i nadam se da ćes i ti nekog tagovati. :)

Do sledećeg posta. :)
                S:*

8 коментара:

  1. Nivea,Bioten i maskara su nam zajednički omiljeni proizvodi ,zanimljivo :D

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala za tag <3, očekuj odgovor za koji dan :). Taman ćemo saznati koja su preostala 2 od 5 top proizvoda drage kolegenice Tijane :).

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mogla sam naslutiti i namirisati da ćeš tako nešto da kažeš :) Ova 3 mi jesu omiljena al možda mi nisu u top 5 ,aha šta ćeš sad :***

      Избриши
    2. Bićeš tagovana i otkrićeš nam svojih top 5 :D!

      Избриши
  3. Marija je srecne ruke :)
    I meni je tesko da izaberem.Ovi postovi me podsecaju na leksikon. :)

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru. :)