недеља, 19. октобар 2014.

Top 10 proizvoda do 500 dinara kojima sam zadovoljna - Prvi Deo

Posle dva dana muke sa blogom koji nije hteo da se očita napokon sam ušla i to preko Mozille koja mi je užasno spora ali bolje je i ovako nego ništa. 

Odmah na početku da napomenem da je na blogu giveaway i da detalje oko toga možete pročitati ovde .

Sad da se vratim temi. Svi proizvodi koje budem navela meni odgovaraju. Neki su mu skroz super dok neki za taj novac rade posao za koji su predviđeni. Što znači da ne možete očekivati neke vau rezultate ali svakako će biti ok do neke mere.


  Ovo je prva grupa proizvoda. Nisam ih grupisala već sam nasumično izabrala proizvode. 



Garnier Micellar Cleansing Water- Odgovara svim tipovima kože i osetljivoj.  Super skida šminku, maskaru takodje. Jedino ne znam za vodootpornu šminku jer je ja ne koristim. Po ceni od 450-500 dinara dobijete 400ml proizvoda što je super. 

Balea tonik za lice- Ovo je moj omiljeni tonik za lice. Probala sam ih nekoliko ali uvek se ovom vraćam. Bukvalno sve što nije skinulo sredstvo kojim skidate šminku skine ovaj tonik. Posebno na krajevima lica.  Ja ga koristim čisto da budem sigurna da sam svu šminku skinula sa lica. Sadrži 200 ml i košta oko 240-280 dinara. Kako kad. Ima da se kupi u dm-u. 

Avon Naturals balzam za usne- Postoji više vrsta. Ovaj je sa pčelinjim voskom. Veoma dugo će da vam traje. Odličan je. Takodje je i višenamenski. Možete ga koristiti za laktove i za ne znam šta jos. Super hidrira usne. Sadrži 15ml. Cena je uvek različita. Tako da ne mogu da vam kažem koliko tačno košta ali nije više od 200-300 dinara. Čak možda nije ni toliko.

Avon Makeup Setting Spray- Ovaj fiksator stvarno nije skup.  Ja sa njim fiksiram dnevnu šminku. Za veče koristim moj Nyx fiksator koji obožavam. Za te pare je solidan. Ima 125ml. Trajaće vam stvarno dugo. Košta do 400 din. Opet kažem cena varira od kataloga do kataloga.

Aura Oil Absorbing Sheets- Ko ima problema sa tim da mu se koža masti ovo da kupi bez razmišljanja. Naravno neće vam lice biti ceo dan mat ali nosite ih sa sobom u neseseru i nećete imati problema. Ima 50 papirića i cena je oko 200-220 dinara. Ja sam kupila u Lili-ju medjutim mislim da se može po parfimerijama naći i jeftinije. 

Maybelline Colorama Lip Gloss- Nisu ni najbolji nisu ni najgori. Za taj novac su sasvim ok. Ja ih obožavam. Imaju po 5ml i cena je oko 250-280 dinara.

Essence Glow Tinted Lip Balm- Pakovanje je plastično, samo je lepa ova nežno roze boja. Kad sam ovo kupovala ja sam ukapirala da je sjaj za usne, nisam ni otvarala. I onda sam se kući zaprepastila. Kad sam stavila niti je imalo boju da ne pričam o samom sastavu ovog balzama. Bukvalno kao karmini za devojčice. Ali ljudi kad je ovo počelo da menja boju, boja je bila sve jača i jača. To je neka predivna pink boja. Nije barbie pink, ne znam kako da vam opišem a zaboravila sam da slikam kako izgleda na usnama. Sad mi je baš krivo  ali nema veze. I boja baš traje na usnama. Ja sam stvarno prezadovoljna sa njim. Koristim ga za neki dnevni look. Ima 1,9 gr i košta oko 350 dinara.

Essence All About Matt puder u kamenu- U ovom stanju je jer mi je ispao. Ovaj puder je stvarno super. On samo fiksira šminku. Ukoliko imate masnu ili mešovitu kožu spas će da vam bude. Ne ostavlja belo po licu, samo vam fiksira puder ili korektor. Ovo pakovanje je malo lošije pa pazite samo da vam se ne desi isto što i meni, jer meni je super prošao kako je mogao pošto je pao na pločice. Cena je oko 450-500 dinara. Mislim gde ćete da naćete odličan puder u kamenu za taj novac?

Essence Match 2 Cover korektor- Moj je već pri kraju. Ovu svetliju nijansu sam skroz potrošila. Ukoliko nemate velikih problema sa podočnjacima biće vam sasvim ok. Ima 2,3 gr i cena je oko 350 dinara.

Bioten hidratantna dnevna krema- Bez parabena, bez parafina. Moja je za normalnu/kombinovanu kožu. Ovo mi je druga teglica. Sve što piše na kutiji ona radi. Nema masnih tragova, brzo upija, Za tu cenu je sasvim ok krema. Ima 50 ml i cena joj je oko 400 dinara.


                                           Da i koristite neki od ovih proizvoda?

                                                              Lajkujte moju FB stranicu ovde .

                                                                                 Do sledećeg posta :)

                                                                                                                                             S:*

12 коментара:

  1. Odlican post...ja koristim balzam iz avona i mnogoo mnogoo sam zadovoljna,odlican je,kao i essence puder u kamenu...zao mi je sto si se nervirala oko posta,ali mi je i jako drago sto je uspeo da se objavi ^^ :***

    ОдговориИзбриши
  2. Imam istu gariner mic vodu, i stvanrno je odlicna pogotovo sto se dobije puno za manje pare, a i kvalitetna je :)

    ОдговориИзбриши
  3. Essence puder za fiksiranje redovno kupujem i obožavam ga. Avon fiksator također koristim, ali ne svakodnevno, jer mi nije potreban. Mnogi su se žalili da im ostavi cakey efekat na licu nakon korištenja, ali ja nisam iamla tih problema. Super ideja za post, volim čitati budget-friendly postove :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja ga ne koristim bas svaki dan ali mi nije toliko dobar da mi fiksira vecernju sminku. Ni ja nemam tih problema. Hvala. :)

      Избриши
  4. Koristim avonom balzam, moze i za zanoktice. Od kad ga mazem na prstima, nemam problem sa istim. I stvarno se sporo trosi, imam ga skoro godinu dana. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sad si me podsetila, znala sam ali u trenutku kad sam pisala samo sam se setila za lakat. :D Stvarno je odlican. :)

      Избриши
  5. Koristim ovu Bioten kremu i zadovoljna sam ,ostale proizvode nisam probala :). Drago mi je da si rešila muke sa bloggerom :).

    ОдговориИзбриши
  6. Garnier miceralna mi je omiljena, sporo se trosi a ove AURA listice planiram da probam i sve nekako zaboravim da ih kupim :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste, ja je imam oko mesec dana nisam ni pola potrosila a svakodnevno je koristim. :)

      Избриши

Hvala na komentaru. :)